Magic loop

Magic Loop er Guds gave til strikkeren! Metoden gør det meget nemmere at strikke små rundstrikkede stykker, som man normalt skal bruge 5 strømpepinder for at strikke. Jeg brugte Magic loop da jeg strikkede ermer til min sidste trøje, og har også anvendt den til strømper. Videoen nedenunder giver en meget god beskrivelse af fremgangsmåden ved Magic Loop. Jeg vil anbefale rundpinder fra Knit Pro, da de er noget mere flexible end en almindelig rundpinde.


One thought on “Magic loop

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.