Nederdel med seler

En smuk nederdel er endelig kommet ud af klædeskabet! Det er længe siden den kom af pinderne, men det er først nu den passer til mikro-Strikzillaen.

Nederdelen er strikket i Smart fra Sandnesgarn, et af mine favoritgarn til baby- og børnetøj. Garnet er slidstærkt og tåler maskinvask.

Efter nogle timers brug fandt jeg ud af, at jeg synes selerne er lidt for lange. Jeg har derfor i eftertid syet et par nye knapper i, så selerne forkortes en lille smule. Nederdelen er ellers ret stor, så jeg tænker den kan bruges i lang tid.

Mikro-strikzilla er blevet en meget bestemt ung dame. Hun insisterede på, at have halstørklædet på, den dag vi tog billeder. Og vi har lært, at vi skal vælge vores kampe med omhu! Så halstørklædet beholdt hun på og egentlig passer det jo fint til nederdelens orange knapper 🙂

Min mor har gemt en god del af det strikketøj jeg brugte da jeg var lille – og det er jeg super glad for. Halstørklædet har jeg selv brugt som barn og det holder sig stadig godt her 30 år efter!

 


2 thoughts on “Nederdel med seler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.