Sy selv bogomslag

Husets mindste beboer er startet i 2. klasse og har fået den første bog, som skal indbindes, med hjem. Jeg gik derfor på jagt efter et mønster, så jeg selv kunne sy bogomslagene. Jeg fandt en rigtig god vejledning hos Lykke-Lykke som lover det er super nemt og hurtigt og at bogomslagene holder meget bedre end de almindelige i papir. Holdbarheden kan jeg endnu ikke sige noget om, men projektet er virkelig nemt og hurtigt.

Stoffet fandt jeg i min stof-restekasse, det er ret kraftigt og jeg tænker det vil holde til skoledagenes strabadser. Vi har diskuteret om der skal en form for mærkning på forsiden, men indtil videre bliver den uden.

Sådan ser indersiden ud, omslaget dækker godt ind på for- og bagsiden og sidder overraskende godt fast.

Jeg er stor fan af de hjemmesyede bogomslag og glæder mig allerede til der kommer flere bøger med hjem som skal indbindes.

Syfakta:

  • Opskrift: Sy dit eget unikke bogbind, Lykke-Lykke
  • Stof: Stofrest doneret af mor
  • Tidsforbrug: ca 1/2 time
  • Sværhedsgrad: meget nem


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.