Eskimo-poncho til de kølige sommeraftener

Jeg havde en masse Eskimo-rester efter Big Snowy Owl og endelig fandt jeg ud af, hvad jeg ville bruge det til.

Eskimo poncho

Ponchoen er strikket efter en opskrift fra Drops Design. Jeg er vild med deres opskrifter, de er ret nemme og altid gratis :). Ponchoen er strikket i Drops Eskimo på pinde nr. 8. Det gik virkelig stærkt med at strikke ponchoen, man strikker ét langt stykke i helpatent og syr opslåningskanten yderst i kanten af den ene langside. Oprindelig skulle der også syes nogle knapper i til pynt, men jeg synes ponchoen er rigtig fin uden.

God weekend 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.