Natteravn

Hurra! Endelig blev jeg færdig med min kærestes sweater. Det har kostet blod, sved og tårer at få den færdig, men vi er begge to ret tilfredse med resultatet.

Nørrebro

Sweateren er strikket efter en opskrift fra Annette Danielsens bog Strik en stund. Jeg har brugt Drops Lima i farven gråblå (6235) og sweateren er strikket med pinde nr. 4 og nr. 4,5.
Jeg var klar over, at opskriften ville være en udfording, men gik glad i gang med strikningen for et par måneder siden. Jeg har stødt på flere små og store udfordringer undervejs, eksempelvis opdagede jeg, at jeg ville løbe tør for garn inden sweateren var færdig. Heldigvis havde garndealeren flere nøgler tilbage i den samme indfarvning og der lå meget hurtigt nyt garn i min postkasse. Jeg fik også strikket et ærme der var for lille, vrangborden blev for løs, halsen var for høj og selve sweateren blev en anelse større end jeg havde tænkt. Efter at jeg fik rettet op på hals, vrangbord og ærme, og fik monteret sweateren, passede den heldigvis rigtig godt 🙂 Nu er vi glade for, at der er snestorm på vej, så den tykke og varme sweater kan komme til sin ret.


One thought on “Natteravn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.