Strikkerens bedste venner

Nu har jeg efterhånden strikket i mange år og jeg har oparbejdet et ret stort lager af garn, strikkepinde og diverse tilbehør, som gør strikningen lidt nemmere og meget sjovere. Her er et lille udvalg af mit favorit strikketilbehør.

Strikkepinde fra Knit Pro: består af wirer i forskellige længder samt udskiftbare birketræpinde i størrelserne 3,5 – 8 mm. KnitPro fåes efterhånden i de fleste garnbutikker.
Opbevaringstaske fra BagSmith: genial taske til opbevaring af strikkepinde, garn, opskriftshæfter m.m. Tasken står stabilt på gulvet og har håndtag så den er nem at tage med. Kan blandt andet købes hos Sommerfuglen.
Pindemåler, målebånd og en lille saks: fåes i utallige udgaver i de fleste garnbutikker.
Nupilla“: fjerner fnug fra det færdige strik. Jeg fik Nupilla til min fødselsdag og den er bare helt genial. Den fjerner fnugget på kort tid og det strikkede tøj bliver som nyt. Nupilla er fra Claes Ohlson, men lignende varianter findes fx. i Elgiganten.
Strømpepinde: sæt med strømpepinde i størrelserne 2 – 4,5 mm. Jeg fik dette sæt i julegave og kender hverken producent eller indkøbssted.
Diverse strikkebøger: Jeg finder de fleste opskrifter på nettet, men nogle strikkebøger har alligevel fundet plads i min reol.
Garnkurven: en sød og stor kurv med plads til masser af garn. Garnkurven er købt for en billig penge i Tiger.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.