Mini Marius tunika

To nye Marius tunikaer er kommet af pinderne. Modtageren av denne tunika var så tilfreds, at hun bestilte to tunikaer til sine små piger. Jeg tog bestillingen som et stort kompliment og kunne selvfølgelig ikke sige nej.
Mini Marius TunikaDet er næsten præcis en måned siden jeg startede på de to små tunikaer og jeg har også færdiggjort nogle andre projekter undervejs, så jeg er ret tilfreds med strikketempoet her.

Tunikaerne er strikket i Sisu, som er et tyndt uldgarn tilsat lidt nylon. I følge Sandens Garn passer det perfekt blandt andet til børnetøj, da det både er varmt og slidestærkt. Normalt er jeg ikke den store nylon-fan, men kobineret med uld virker det faktsik rigtig godt. Jeg synes også Sisu var nemmere at strikke med end Mini Alpakkaen, som jeg brugte til den første tunika.

Jeg strikker relativt fast og måtte derfor op på pinde nr. 3,5 for at få strikkefastheden til at passe. Opskriften er fra heftet Tema 29 Marius fra Sandnes Garn. Tunikaerne er sendt af sted og jeg venter spændt på tilbagemelding fra modtager.


3 thoughts on “Mini Marius tunika

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.