Marius tunika

Så har jeg endelig strikket en Marius i originalfarverne. Jeg har tidligere begyndt at strikke i originalfarverne, men har ændret mening undervejs. Denne gang var det en bestillings opgave og modtageren ønskede sig en tunika i blå, hvid og rød, så da kunne jeg jo ikke ændre farverne 😉

Marius Tunika

Tunikaen har været længe på pindene og det var vildt fedt at få den færdig. Relativt tyndt garn og tynde pinde er en tålmodighedsprøve for mig. Derudover opstod der nogle små udfordringer undervejs, som også forsinkede arbejdet en lille smule.

Da jeg havde strikket næsten hele det blå stykke, viste det sig, at tunikaen blev for stor, til trods for at strikkefastheden passede. I stedet for at starte forfra, strikkede jeg tunikaen færdig og syede den ind i siderne til sidst. Dette viste sig at være en ret god løsning og i alle fald meget nemmere, end at skulle tage det hele op og starte forfra. Jeg strikkede mønsterstykket i en str. mindre og det passede dermed i forhold til de oplyste mål.

Marius Tunika

Tunikaen er strikket  i Sandnes Garn Mini Alpakka og opskriften fandt jeg i Marius Strikkebogen.


One thought on “Marius tunika

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.