Sutteklud i flere varianter

Vi venter stadig på, at den lille pige skal melde sin ankomst. Mens vi venter er det fint at have noget at bruge tiden på og der er jo nok af sjove ting man kan lave til en ny verdensborger. Sidste projekt af mine pinder er denne søde lille sutteklud.
Lam

Jeg har strikket lammet i dobbel tråd Bom-mix fra Hjertegarn på pinde nr. 5.0 og 5.5. Opskriften er lavet af Barbara Prime og du kan købe den lige her. Barbara har også en rigtig fin hjemmeside og blog, hvor du kan læse mere om hendes opskrifter. Lam 2Min symaskine, som normalt kun bliver brugt til montering af strik, har også fået lov til at lufte sig lidt på det seneste. Det har blandt andet resulteret i denne sutteklud. SuttekludOpskrift til suttekluden fandt jeg på denne blog. Kluden er syet i rester af bomuldstof og har fået bånd som de små babyhænder kan nulre.


2 thoughts on “Sutteklud i flere varianter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.