Barsel og strikke-tv

Så er det allerede gået 6 uger siden vores skønne, lille pige kom til verden. Det har været 6 vilde og fantastiske uger og tiden er fløjet af sted. Heldigvis er den lille pige en fredelig en af slagsen og vi har nu fundet noget der minder om en døgnrytme. Det betyder, at strikkepinderne er ved at se dagens lys igen og at jeg får tid til at opdatere her på bloggen.

strikkedyst

Mellem amning, bleskift og babylege har jeg fundet tid til at se de første 3 afsnit af Tv Syds nye serie Den Store Strikkedyst. Den Store Strikkedyst foregår på Gram Slot og handler om at finde Syd- og Sønderjyllands bedste amatørstrikker.

Deltagerne får forskellige opgaver og resultaterne bliver bedømt af de to meget kompetente strikkere Christel Seyfarth og Vithard Villumsen. Opgaverne stiller krav både til strikkernes tekniske færdigheder og kreativitet. Opgaverne bliver i øvrigt også lagt ud på Tv Syds hjemmeside, så du selv kan prøve kræfter med dem. Du kan også poste billede af dit færdige resultat på Tv Syds Facebookside, Twitter eller Instagram, og er du heldig kommenterer dommerne dit strik.

Jeg vil anbefale serien, hvis du er over gennemsnittet glad for strik og garner og ønsker at blive inspireret og få nye idéer til dit strik. Læs mere om serien, se ugens udfordring og de første afsnit lige her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.