Rudolf(o) er rød på næsen

Så er det igen snart jul. Og i år, lige som de sisdte år, er jeg i fuld gang med at lave julegaver, som ikke kan vises her, før efter juleaften. Men jeg får, selvfølgelig, også lavet lidt pynt til vores lejlighed, blandt andet skønne lille Rudolfo.

Rudolf_2

Igen har jeg brugt en af Maja Hansens opskrifter på små hæklede dyr, denne gang fra bogen Hæklet julepynt. Jeg har nævnt det mange gange før, men jeg er altså vild med de små hæklede dyr. Rudolfo var dog meget irriterende at hækle, det var så mange små dele og det var virkeligt svært at montere dem. Men, men, det lykkedes til sidst og Rudolfo hænger nu glad og tilfreds på vort juletræ.

Rudolfos lysende næse er et resultat af en af mandens (mange) gode idéer. Selve næsen er en lille rød lyspære, som kan lyse fordi Rudolfo har en bitte lille rygsæk hvor der ligger et batteri. Det er også nogle ledninger og noget tape som får den røde næse til at lyse (i alle fald en gang i mellem). Meget sjov idé, der dog var en lille smule besværlig i praksis.

Rudolf_1

Jeg synes det er så hyggeligt at lave julegaver til venner og familie og i år er jeg meget tidligt ude og er faktisk allerede færdig med de fleste. Derfor har jeg netop indkøbt garn og opskrift til den lækreste sweater til mig selv 🙂 Billedet på hjemmesiden snyder rigtig meget, men jeg har set sweateren “live” hos den lokale garnpusher og den er altså virkelig fin. Jeg glæder mig helt vildt til at gå i gang med den.


2 thoughts on “Rudolf(o) er rød på næsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.