Den fineste uldtights

og den lidt mindre fine uldundertrøje, er kommet af pindene.
Thights_1

Vi er begge to helt vilde med tightsen, den er så smuk med snoningerne langs siden og den passer perfekt.

Undertrøjen er et rent restegarnprojekt, hvilket nemt kan ses. Jeg havde tænkt, at der var nok hvidt og gråt garn, hvilket bestemt ikke var tilfælde og der blev fundet alle mulige små rester frem. I sidste ende er den i det mindste meget personlig, den passer fint og er god og varm. Mikroen fik selv lov til at velge knapper og insisterede på, at de også skulle være i forskellige farver.

Thights_2

Tightsen er strikket efter denne gratis opskrift i str. 3/4 år. Jeg har brugt Drops Baby Merino og pinde nr. 2.5. Tightsen findes i str. op til 11/12 år og jeg er helt sikker på, at jeg kommer til at strikke den igen!

Undertrøjen er også en gratis opskrift fra Garnstudio og kan findes lige her. Jeg har brugt forskellige garner, primært rester fra tightsen, samt lidt rester af Sisu og noget Alpacca-garn. Undertrøjen er strikket på pinde nr. 3.0. Hvis jeg skulle strikke undertrøjen igen ville jeg nok gå et halvt nr. op i pindestørrelse og strikke øverste del af bolen og skuldrene lidt længere.


One thought on “Den fineste uldtights

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.