Årets sidste julekugler (Glædelig jul del 3)

I dag er det lille juleaften. De sidste julekugler er strikket, de sidste julegaver er pakket ind og juletræet er pyntet. Jeg har juleferie og tilbringer ferien hjemme i Norge. Her er vildt koldt og masse sne 🙂 Mens det sner og er koldt udenfor, er det ekstra hyggeligt at sidde indenfor med strikketøjet. Jeg har planlagt diverse strikkeprojekter her i ferien og bliver ekstra inspireret af min mors mange projekter og strikkebøger. Hun har blandt andet en skøn bog med opskrifter på strikkede, hæklede og broderede puder – du kan kigge i bogen her. Jeg har også fået en skøn Strikkebog i julegave (ja, den er allerede åbnet). Opskrifterne er lidt mere avancerede end dem jeg tidligere har strikket, så det bliver en spændende udfordring.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Årets sidste julekugler” er strikket i Heilo og Falk fra Dalegarn på pinde nr. 2,5.

Håber I får en rigtig god jul 🙂


2 thoughts on “Årets sidste julekugler (Glædelig jul del 3)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.