Genbrugstæppe

Endelig blev mit nye tæppe færdig – det har været en lang proces!

Genbrugstæppe_2

Tæppet er hæklet af stofgarn, som jeg har lavet af gammelt sengetøj og gamle lagener. Jeg er ikke den største miljøaktivist, men prøver at genbruge der hvor jeg kan. Så dette var en perfekt måde at omdanne noget af det gamle og slidte sengetøj i stedet for bare at smide det ud. Det tog ret lang tid at lave alt garnet, specielt når 4-åringen meget gerne ville hjælpe. Det endte dog med at være et meget hyggeligt mor-datter projekt 🙂

Genbrugstæppe_1

I alt har jeg nok brugt et par måneder på at lave garn og hækle tæppet. Det skal dog nævnes, at det er meget hårdt at hækle med det tykke garn og jeg har maks hæklet et par striber ad gangen. Tæppet måler ca. 80×180 cm og jeg har brugt 1 stort lagen og remser fra 4 forskellige sengetøj.

Genbrugstæppe_3

Hæklefakta:

  • Opskrift: slå ca. 80 luftmasker op og hækl stangmasker frem og tilbage til ønsket længde.
  • Garn: Stofremser fra gammelt sengetøj
  • Hæklenål: 7.0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.