Strikkeåret som gik

Så er vi hele 10 dage inde i 2018 og det er vist på høje tid med den årlige oversigt over året som gik. 2017 var et godt strikke- og hækleår. Jeg startede ud med et stort restegarnsprojekt, som delvis lykkedes. Læs mere her. Noget af det jeg fik strikket/hæklet under restegarnsprojektet var:

Efter at projektet var afsluttet fik jeg doneret væk det meste af restegarnet og kunne fortsætte året (nesten) helt uden restegarn. Faktisk havde jeg kun 1 halvfuld kasse tilbage og startede ud med 3 relativt fulde kasser. De få rester der var tilbage fik jeg også brugt på forskellige små projekter i løbet af året:

Ellers fik jeg strikket og hæklet rigtig mange julegaver og lidt tøj til mikroen:

Det var vist det hele fra 2017. 2018 er startet rigtig god, jeg er lige blevet færdig med en sweater til mig selv og har inkøbt garn til en hals til min søster og et tæppe til mikroen.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.