Strikzillas restgarnprojekt #6

  • Garn KØBT i juni måned: 300 g (det var abslout nødvendigt!!)
  • Garn fået i juni måned: ca. 300 g
  • Garn tilbage: 2454 g

Så nu har jeg altså 2454 gram tilbage i min kurv. Og jeg er mega træt af projektet. Derfor har jeg besluttet mig for at stoppe nu. Projektet var meget sjovt i starten, men nu vil jeg gerne bare lave de ting jeg rigtig gerne vil og ikke de ting jeg har garn til.

Så planen er,  at jeg hækler de sidste firkanter færdig og så må jeg (igen) lave en grundig oprydning og få sorteret i det tilbageværende garn. Det garn jeg har en klar idé med, beholder jeg, resten giver jeg til genbrug. Og fremover vil jeg (forsøge) kun købe garn til helt bestemte formål og løbende få brugt op de rester der evt. kommer.

Lidt godt kom der dog ud af projektet:

 


One thought on “Strikzillas restgarnprojekt #6

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.