Hæklet sommerfugl

Jeg blev helt vild med de søde små væsner i bogen Et hæklet mikrokosmos. Jeg forestillede mig, at jeg ville lave en hel masse af de små sommerfugle, men den plan blev hurtigt lavet om. Jeg er stadig vild med de små figurer, men sommerfulgen var ikke særlig sjov at lave. Der var for mange små detaljer og jeg syntes det var svært at lave den helt perfekt.

SAMSUNG CSC

Sommerfuglen er dog blevet ret fin og mikroen er meget glad for den (og det er vel også det vigtigste). Tanken i bogen er at man også kan lave et æg og en puppe og på den måde følge larvens forvandling til en smuk sommerfugl. Jeg stoppede dog efter larven og sommerfuglens vinger (som kan tages af).

SAMSUNG CSC

Jeg vil i øvrigt anbefale at tage et kig forbi Laly lalas Ravelry profil som er ret fyldt med smukke opskrifter på både små og store figurer.

Hæklefakta:

  • Hæklenål: nr. 2.0
  • Garn: Mayflower Cotton 8
  • Opskrift: Citronsommerfugl fra bogen Et hæklet mikrokosmos

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.