Fugle, fugle, fugle

Arne og Carlos, I holder sgu aldrig op med at imponere! Den nyeste bog fra de to herrer, er intet mindre end fantastisk. Bogen er fyldt med de smukkeste billeder og jeg er fuldstendig vild med de små fugle.

SAMSUNG CSC

Disse fugle er strikket i selvmønstrende strømpegarn. Jeg elsker at der kommer et smukt mønster frem uden at man skal skifte tråd undervejs. Garnet er ret tyndt og jeg måtte derfor gå ned til pinde nr. 2.0 for at få et pent resultat. Pinde 2.0 er ikke min favoritpinde, men til disse små fugle fungerede det rigtigt godt.

SAMSUNG CSC

Bogen indeholder mange forskellige fugle, alle strikket efter den samme opskrift, dog med små variationer. Jeg har strikket flere fugle i selvmønstrende strømpegarn og en enkelt julefugl er det også blevet til.


3 thoughts on “Fugle, fugle, fugle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.