Fletteribbelue KlompeLOMPEs Vinterbarn

Jeg er helt vild med bogen KlompeLOMPEs Vinterbarn. Bogen er fyldt med skønne opskrifter og smukke billeder. Jeg har allerede strikket en del af opskrifterne og de er godt beskrevet og nemme at gå til. Opskrifterne er også mærket med niveau (fra 1 til 3), så det er nemt at finde en opskrift der passer til ens strikkeniveau. Den smukke fletteribbeue er niveau 2:

profil.jpg

Huen strikkes nedefra og op og ribkanten og flapperne strikkes til sidst. Jeg har brugt KlompeLOPMEs Merinoull og pinde nr. 3.5 og 3.0.  Pasformen er rigtig god og jeg tænker den vil holde mikroens ører varme hele vinteren. Hun var også meget tilfreds:

en_face

Strikkefakta:

  • Garn: KlompeLOMPEs Merinoull, farve nr. 7251
  • Opskrift: Fletteribbelue, KlompeLOMPEs vinterbarn
  • Pinde: 3.0 og 3.5

2 thoughts on “Fletteribbelue KlompeLOMPEs Vinterbarn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.