Frugtposer

Min kære søster er et af de mest miljøbevidste mennesker jeg kender. Og her kunne jeg komme med mange sjove eksempler, men det undgår jeg for denne gang 🙂 Hun ønskede sig en hæklet pose som hun kan bruge når hun køber frugt i butikken og derved undgå engangs-plastposerne som man normalt bruger. Det ville jeg selvfølgelig gerne støtte op om. Jeg forsøgte først med denne pose:

Posen er hæklet efter denne opskrift, som er nem at følge og sjov at hækle. Dog syntes jeg, at posen blev lidt tung og lidt for kort og bred. Jeg jagetede derfor en opskrift hvor posen var litt lettere og længere, og det fandt jeg lige her.

Den sidste pose er helt klart min favorit, den er stor og let og der er plads til meget i den. Poserne er afleveret til miljø-søsteren og funger, efter sigende, både som frugtposer og madpakke-poser. Nu overvejer jeg at hækle en pose til mig selv også 🙂

Begge poser er hæklet i bomuldsgarn og med hæklenål nr. 3.0.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.