Haj-hat

Det har været lidt stille her inde den seneste tid, men det betyder ikke at hæklenåle og pinde har stået stille. Jeg har produceret en del småting og nu er det vist på høje tid at få det vist frem. Først ud er haj-hatten:

For nogle uger siden fik jeg den sorte kasket, som skygger udmærket for solen, men ellers var relativ kedelig. Jeg ville derfor gøre den lidt sjovere og efter rådføring med 4-åringen blev vi enige om at den skulle pyntes med en haj.

Jeg fandt opskriften på den hæklede haj her og gik glad i gang. Enten misforstod jeg opskriften flere stede, eller så er den fyldt med fejl…. Jeg havde i alle fald svært ved at forstå den og måtte flere gange lave nogle dele om og freestyle for at få det til at gå op. I sidste ende lykkedes det dog meget godt synes jeg. Og 4-åringen er meget tilfreds.

Hajen er hæklet med hæklenål nr. 2.5 og jeg har brugt rester af bomuldsgarn i gråt, hvidt og sort. Hajen er til sidst limet fast på kasketten og jeg har syet små sting rundt om kanten for at være sikker på den sidder godt fast.

Haj er vist ved at være et tema her på bloggen. Hvis du også er vild med hajer kan du se et haj-tæppe lige her og en lille bamsehaj her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.