Tantestrik – velkommen til verden Mari

I går blev jeg tante/moster til verdens sødeste, lille Mari. Hun er en smuk, lille bitte pige og skal selvfølgelig ikke fryse her i de kolde vintermåneder. Så tante har været i gang med strikkepindende og sørget for lidt varmt tøj til det lille tantebarn.

Først ud var denne sparkedragt i str. 40/44 i Drops Merino Extra Fine, strikket på pinde 4.5. Dragten er nem at strikke, dog med en del montering til sidst. Opskriften findes lige her.

Restegarnet fra dragten passede perfekt til en lille hue, et par strømper og et par vanter. Huen er strikket efter denne opskrift, vanterne og strømperne fandt jeg opskrift på i bogen KlompeLOMPEs vinterbarn.

Til sidst blev der også hæklet en lille sprutte efter denne opskrift. Rygterne siger, at sprutten skal være specielt god til præmature, da spruttens ermer minder om navlestrengen. Om det er sandt ved jeg ikke, men sød er den i alle fald.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.