Græskar-Halloween-Kostume

For et godt stykke tid siden besluttede Alvilde sig for, at hun skulle klædes ud som et græskar til Halloween. Jeg gik hurtigt i gang med at søge efter et godt mønster, da jeg ikke syntes købe-udvalget var særlig godt. Efter en del søgen fandt jeg frem til en helt fantastisk udgave på bloggen Sew Can Do. Mønsteret opfyldte både mine og Alvildes krav; det skulle ligne et græskar, være tilpas varmt (mit vigtigste krav) og have en meget, meget tyk mave (Alvildes vigtigste krav). Vi blev begge to tilfredse med det færdige resultat; et tilpas varmt, tykt og uhyggeligt græskar.

Vejledningen er rigtig godt beskrevet med både billeder og tekst. Da jeg ikke havde et decideret mønster gav det plads til at freestyle og lave ændringer mens jeg syede. Fleecestoffet var meget taknemmeligt at arbejde med og jeg fik hurtigt syet selve græskarret. For at lave den dejlige tykke mave, kom jeg fyldevat ind imellem foret og yderdelen og sat en elastik i græskarrets bund.

Vi snakkede længe om hvordan græskarrets ansigt skulle være og efter mange, mere eller mindre vellykkede, forsøg på selv at tegne noget endte jeg med at printe ud denne skabelon og klippe stoffet efter den. Det fungerede rigtig fint og gav græskarret præcis det udtryk Alvilde gerne ville have.

Sidste udfordring bestod i at få syet den grønne krave. Jeg besøgte igen min gode ven Google og fandt til sidst et mønster på en almindelig krave. Med udgangspunkt i mønsteret fik jeg klippet en krave som var stor nok til at der også kunne klippes spidser. Kraven er syet fast i halsåbningen og lukkes med trykknapper.

Græskarret (med Alvilde) er totalt klar til at blive luftet i morgen og jeg har fået mod på at sy flere kostumer.

Syfakta:


2 thoughts on “Græskar-Halloween-Kostume

  1. Dit kostume blev smukt! Jeg er så beæret over, at du brugte min tutorial. Tak fordi du deler dette med mig. Jeg håber, at Alvilde får en rigtig god halloween!

    Your costume turned out beautiful! I’m so honored you used my tutorial. Thank you for sharing this with me. I hope Alvilde has a very Happy Halloween!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.