Pappakjolen

Manden i huset havde flere skjorter han ikke længere brugte. Den ene blev til en oversized t-shirt til mig og den næste blev forvandlet til en kjole til husets mindste beboer.

Jeg tog (igen) udgangspunkt i ATTERs børneoverdelsmønster og tilføjede en flæse. Selve overdelsmønsteret er lidt stort, så jeg forminskede både for-og bagstykke en lille smule og klippede halsen lidt mindre. Halsåbningen endte alligevel med at blive lidt for stor, så jeg valgte igen at sætte en tynd elastik i. Siden mit udgangspunkt var en skjorte med knapper, kunnne jeg have været smart og udnyttet knapperne og klippet halsåbningen meget lille. Det gjorde jeg ikke, men det er noteret til næste skjorte-kjole projekt.

Jeg hyggede mig rigtig meget med denne kjole og fik syet kantbånd i kontrast både i hals, på ermer og nederst på flæsen.

Jeg har stadig 2 af mandens skjorter tilbage og kom også til at købe en rigtig fin, nesten ny skjorte i den lokale genbrugen, så nu mangler jeg bare at finde ud af hvad den næste skjorte skal forvandles til.

Syfakta:

  • Opskrift: ATTER BørneOverdel
  • Stof: Mandens gamle skjorte + lidt hvidt sengetøj
  • Tidsforbrug: ca 5 timer
  • Sværhedsgrad: nem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.