Slipover med snoninger

Lige siden jeg fik min Holiday Slipover af pindene har jeg elsket strikkevest. Jeg har brugt den (og bruger den stadig) til stort set alt og elsker den. Jeg syntes derfor jeg godt kunne bruge en ekstra strikkevest, så jeg havde lidt at skifte imellem. Efter længere tids søgen faldt jeg til sidst over en lækker vest med snoninger fra Cewec. Vesten er dejlig blød, varm og lige som jeg gerne ville have den.

Opskriften er ret nem og ligetil, men man skal have styr på hjælpepinde og en del mønster undervejs. Jeg var usikker på ærmekantene, men valgte først at følge opskriften. Det viste sig, at min usikkerhed var begrundet, ærmekantene blev alt for store og gjorde at vesten ikke sat ret pent hen over skuldre og armer. Jeg valgt derfor at tage ærmekantene op og starte forfra med dem. Ved at samle færre masker op og reducere antallet af omganger endte jeg med ærmekanter som passede perfekt til mig.

Strikkefakta:


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.