Sommertoppen

For lang tid siden købte jeg den smukkeste gamle dug med broderi. For kort tid siden blev dugen (endelig) forvandlet til en sommertop. Desværre er sommeren forbi for i år, men så har jeg da en top klar til næste år 🙂

Dugen var ret udfordrende at arbejde med og jeg brugte lang tid på at klippe de enkelte dele ud, så broderiet sad pent på toppen. Toppen blev desværre alt for kort og selv om crop-tops er popluære for tiden, syntes jeg ikke min snart 40-år gamle krop kunne gå rundt med sådan en. Jeg valgte derfor at sy en flæse i bunden og blev overasket over at det faktisk fungerde rigtig fint.

Syfakta:

  • Opskrift: ATTER Overdelsmønster
  • Stof: Gammel dug med broderi, købt i genbrugsbutik i Ebeltoft
  • Tidsforbrug: et par dage
  • Sværhedsgrad: nem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.