Glædelig jul

I dag er det d. 1. December og julen nærmer sig. Jeg er ikke så vild med julepynt, men er alligevel faldet for Arne og Carlos’ julekulger, så der er blevet strikket et par af dem – flere er på vej 🙂 Jeg fandt denne skønne lille film, 55 Christmas Balls to knit, hvor Arne og Carlos fortæller om, hvor de finder inspiration til deres mønstre. Arne og Carlos anbefaler, at man bruger Raumas Finullgarn eller PT2 til kuglerne, men jeg har primært brugt Dalegarns Heilo og Falk og det fungerer udmærket. Mine julekugler er strikket med pinde nr. 2,5 eller 3, de bliver lidt mindre og fastere når de strikkes med pinde nr. 2,5.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.