Helgen Elge

Sig hej til familiens nyeste medlem.

helgen_elge

Elge har længe været i mine hækletanker og hvor er jeg glad for, at jeg endelig fik taget mig sammmen til at hækle ham. I sommers fik vi et stort, ægte elghovede (tak morfar) som mikroen meget gerne ville have skulle hænge på hendes værelse. Det syntes manden og jeg ikke – så derfor gik jeg glad i gang med at hækle Elge!

Elge er hæklet i div. rester bomuldsgarn, han er fyldt med fyldevat og i geviret er der to små træpinde, så  det ikke falder sammen. Den fine træplade han hænger på, er købt her (den kunne måske have været en størrelse større) og han er monteret til pladen med velcro.

Opskriften er ganske gratis og meget flot beskrevet. Find den lige her.

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.