Strikkedukker

Godt nytår 🙂

Så er vi i 2013, et nyt år og nye (strikke)muligheder. Jeg har flere ting på min strikkeliste for 2013 og glæder mig til at komme i gang. Jeg vil alligevel starte året med et godt tips til alle strikkedukke-strikkere. Jeg har længe ærgret mig over, at dukken ikke kan stå op. Selv om det er meget hyggeligt når dukken sidder eller ligger nede, synes jeg det er lidt synd, at man ikke kan se hele dukken. Jeg fik derfor en rigtig god idé (synes jeg selv): ved at placere dukken på en køkkenrulleholder kan dukken stå op 🙂 Det fungerer bedst hvis dukken har en sweater med høj hals.

Tilde

Oliver

Lea                    


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.