Harald

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med Arne og Carlos. Jeg har efterhånden strikket rigtig mange Strikkedukker og Julekugler og jeg tænkte derfor, at det var på tide at prøve en af deres andre opskrifter. Udover bøgerne Strikkedukker og Julekugler, har de også udgivet en påskebog: Påske hele året. Bogen indeholder blandt andet opskrifter på påskeæg, påskekugler og påskeharen. Selv om der er lang tid til påske kunne jeg ikke vente med at strikke en af de skønne små påskeharer.

Harald manglede både hovede, hale og tøj da jeg tog hjem på juleferie:

Harald

Efter er par dage hjemme i København blev Harald færdig. Han er en doven lille fyr, som bedst kan lide at ligge på sofaen og slappe af.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harald er strikket med Heilo og Falk Dalegarn på pinde nr. 2,5. Sweateren er strikket med dobbelt tråd på pinde nr. 4,5. Pomponhalen er også lavet i Heilo garn.

Det kræver en del tålmodighed at strikke påskeharen. Opskriften er ikke specielt svær, men der er mange små detaljer. Tålmodighed er ikke min stærkeste side, men jeg synes Harald blev så sød, at jeg allerede er begyndt på den næste påskehare.


3 thoughts on “Harald

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.