Chunky Cable Hat

Som nævnt i den forrige post, er jeg ret vild med the Purl bee. De har virkelig mange fine ting og gode opskrifter 🙂 Huen nedenunder, Chunky Cable Hat, er også strikket efter en opskrift fra the Purl bee.

Chunky Cable Hat

Jeg har strikket huen på en lille rundpinde nr. 9 i DROPS ♥ You #2. Farven er lyseblå (2176). Garnet er et lækkert garn i en blanding af 50% alpaca, 40% uld og 10% hør. Blandingen gør at huen både er blød og slidstærk og den har et spændende rustikt udtryk.

Chunky Cable Hat

Jeg har fået nye mærkelapper 🙂 Jeg har længe ønsket mig små mærkelapper til at sætte på det færdige strik. Efter lidt søgning rundt omkring, fandt jeg en hjemmeside, hvor man kan bestille mærkelapper med sit eget design. Mærkelapperne lå, overraskende, hurtigt i min postkasse og jeg er meget tilfreds med resultatet!

Strikzilla


One thought on “Chunky Cable Hat

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.