Hats for Everyone!

En af mine favorit strikkeblogger er the Purl bee. Bloggen er fuld af inspiration og gode strikke-idéer og alle opskrifterne er gratis. De har blandt andet en opskrift på en stor ugle – Big Snowy Owl – som står højt oppe på min To-do-strikkeliste. Opskriften på huen nedenunder er også fra bloggen.

Hats for everyone!

Jeg har strikket huen i Drops Eskimo i farverne lys grå (53) og lys vinrød (09). Huen er strikket på en lille rundpinde (40 cm) nr. 9. Huerne kan strikkes i flere størrelser og i alle mulige farver – deraf navnet “Hats for everyone!”


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.