Kan man strikke uden pinde?

Ja, det kan man tydeligvis godt! Min søde kæreste sendte mig dette link tidligere på ugen.

Arm Knitting Scarf

Videoen er fra bloggen Simply Maggie og den viser, hvordan du kan bruge dine arme som strikkepinde og strikke et halstørkæde på 30 minutter. Jeg er stor fan af ting der kan strikkes hurtigt, så dette passede jo perfekt til mig. Tykt garn blev købt ind i Kvickly (de har faktisk et ok udvalg i garn) og nu er jeg blevet færdig med det første halstørklæde. Jeg brugte nok ca. 1 time på at få halstørklædet færdigt og er ret tilfreds med resultatet. Arm knitting er i alle fald en sjov og anderledes måde at strikke på 🙂


One thought on “Kan man strikke uden pinde?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.