Strikzillas Restegarnprojekt #1

I et tidligere indlæg nævnte jeg, at jeg har indført garnindkøb-stop indtil alle mine garnrester er væk. Måske fortryder jeg en lille smule, men sagt er sagt, så nu skal det være. For at gøre opgaven lidt sjovere vil jeg løbende dokumentere status på projektet her på bloggen. Mit udgangspunket var disse tre kasser med garn:

Garnkasser_januar_2017.JPG

Ud af de tre garnkasser (5130 g) har jeg sorteret det fra, som jeg er sikker på jeg ikke vil bruge. Garnet (1685 g) er afleveret hos genbrugen, som med glæde tog det i mod. Jeg står tilbage med 3445 g garn, som jeg tænker blandt andet skal bruges til:

 • Dukketøj til Mikroens to dukker (er i gang)
 • Hæklede dyr
 • Tøj til Mikroen
 • Lampeskærm
 • Karklude (jeg elsker dem, manden hader dem)
 • Hønsestrik, tænker bukser eller en nederdel til mikroen.
 • Glasflaske fyldt med restegarn (er i gang)
 • Huer til Røde Kors

I slutningen af hver måned vil jeg lave status på hvor meget garn jeg har tilbage og hvor meget jeg har strikket/hæklet. De færdige projekter vil selvfølgelig løbende blive lagt op på bloggen.

Jeg håber I vil følge med i mit lille projekt og jeg vil sætte stor pris på gode idéer til restegarnprojekter 🙂


5 thoughts on “Strikzillas Restegarnprojekt #1

 1. Fint mål du har sat dig med at blive kvit restegarnet! Jeg har også strikkede en masse karklude, og af resterne har jeg strikket små “vatrondeller”. Jeg vasker dem efter brug og så kan de genbruges. Jeg er ret tilfreds med det og syns de fungere rigtig godt.
  Held og lykke med projektet!

  1. Hei pknit,

   og tak for det gode tips med vatrondeller. Det skal helt klart prøves. Følger du en opskrift, eller strikker du bare små cirkler?

   God weekend 😃

   1. Jeg strikkede bare små firkanter i perlestrik, har også hæklet nogle lidt pænere små cirkler. Jeg tænker at lægge nogle billeder ud på min nyopstartede blog her en af dagene. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.