Boble, boble,

Boblekaktus!

SAMSUNG CSC

Jeg er blevet vildt glad for min strikkede kaktus. Som nævnt, er den nem at strikke og, ikke mindst, nem at passe. Det gav blod på tand og jeg har derfor udvidet samlingen med denne boblekaktus. Den var noget sværere at strikke og ikke mindst at montere, men jeg vil stadig placere den i den nemme ende.

Boblekaktusen er strikket i perlestrik, jeg har brugt noget ret tykt uldgarn, fyldt den med fyldevat og brugt knappenåle som pigge. Jeg har hæklet to små blomster på toppen af hver boble, jeg var meget usikker på om jeg ville have blomster eller ikke – men synes det blev ret fint!

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.