Det store restegarnstæppe

er kommet af pindene!
RestegarnstæppeJeg startede på tæppet for næsten 1 år siden, så det har taget lang tid at få det færdigt. Selve strikningen er egentlig lidt hjernedød, man lægger op mange masker på en rundpinde og strikker riller frem og tilbage. Frem og tilbage. Og frem og tilbage. En gang i mellem skifter man farve og det gør arbejdet lidt sjovere.
RestegarnstæppeJeg har strikket tæppet i forskellige rester af uldgarn som ca. passer til pinde nr. 4,0. Tæppet måler 140 x 180 cm og “opskriften” er fra Arne og Carlos´ bog Håndarbejde i haven. Jeg er super glad for det nye tæppe, men tror ikke det er et projekt jeg skal kaste mig over igen i den nærmeste fremtid.


5 thoughts on “Det store restegarnstæppe

 1. Hej 🙂
  Louise Klindt har fortalt mig (og rost), at du havde blogget om et af hendes farvekurser, hvor hun synes, du havde beskrevet det så godt. Nu har jeg ledt og søgt på “farver” og “farvelære”, men blogindlægget popper desværre ikke op. Kan du finde det til mig og sende et link til det, du har skrevet?
  På forhånd tak 🙂

  1. Hej Lone

   og tak for din kommentar 🙂

   Jeg har deltaget på, og skrevet om, Louises Strik 2 kursus, hvor vi blandt andet lærte lidt om farver/farvelære. Måske er det dette hun mener….. Her er i alle fald link til indlægget:

   Du skal elske dine strikkeprøver!

   Det står også i indlægget, men jeg kan varmt anbefale hendes kurser, hvis du ønsker at lære mere om strik, garner og strikketeknikker 🙂

   /Strikzilla

 2. Hej. Jeg sidder og kigger på alle mine rester, og de må da bestemt blive til et tæppe!
  Det ligner, at du strikker ret med 2 pinde af hver farve, men uden en gennemgående bundfarve?

  1. Hei Katrine

   Ja, jeg har strikket ret, 2 pinde i hver farve og uten en gennemgående bundfarve.

   Jeg (vi) er megaglad for tæppet og bruger det stort set hver dag – håber du bliver ligeså glad for dit! God fornøjelse 😊

   /Strikzilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.