Polaris sofapude

Stuen trængte til lidt fornyelse, og en nem måde at klare det på, er nye sofapuder!

Polaris sofapude

Puden er strikket i Drops Polaris på pinde nr. 12. Jeg har brugt 700 g garn i farven mellemgrå (04). Opskriften fandt jeg på Drops’ hjemmeside, hvor der i øvrigt er rigtig mange fine gratis opskrifter. Puden strikkes i to dele som syes sammen til sidst. Jeg har nogle gange svært ved at få sammensyningen fin – heldigvis er der hjælp at hente. På Drops’ hjemmeside er der mange gode instruktionsvideoer, blandt andet denne, som viser hvordan man syr sammen fra retsiden når man vil have en usynlig sidesøm. Pudens opskrift er nem at følge, men på grund af det meget tykke garn bliver arbejdet utroligt tungt når man er kommet ca. halvejs med de enkelte dele. Det er rene styrketræningen for underarme og hænder 🙂 Jeg tænker at jeg vil strikke to puder mere, efter samme opskrift, men i andre farver.


One thought on “Polaris sofapude

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.