Alle gode ting er tre!

Derfor har jeg nu strikket tre nye pudebetræk til mine sofapuder.
Alle gode ting er tre
De er alle strikket efter den samme opskrift. Den hvide og den grå er strikket i Drops Polaris, mens den blå er strikket i dobbelt tråd Drops Eskimo. Jeg var meget usikker på den blå farve, men nu hvor
puden er færdig, kan jeg egentlig meget godt lide den. Puderne er strikket på pinde nr. 12. Da jeg var halvvejs færdig med den tredje pude, kom jeg i tanke om, at det måske ville være nemmere at strikke puderne frem og tilbage på en rundpinde. Som nævnt i et tidligere indlæg bliver arbejdet frygtelig tungt til sidst. Jeg fik købt en rundpinde og strikkede sidste del af den tredje pude med denne – og det gjorde arbejdet væsentlig nemmere. Det vil jeg huske til næste gang jeg skal strikke noget med tykt garn og tykke pinde 🙂


3 thoughts on “Alle gode ting er tre!

  1. Hei! Takk for hyggelig kommentar på min blogg! Måtte jo stikke innom deg og disse putene forelsket jeg meg i!!! Skal avgjort strikke disse så fort jeg er ferdig med de to UFOene jeg holder på meg. Så da kan jeg vel si, selv takk for isnpirasjon! 🙂 Mona

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.