Leopard Clutch

Så er det blevet tid til at vise de sidste julegaver jeg lavede i 2013.

Leopard ClutchDenne clutch var julegave til søsteren, som ønskede sig noget med leopardmønster. Vi kiggede begge to efter noget der passede og til sidst fandt vi altså en opskrift på denne clutch, som vi begge to godt kunne lide. Opskriften og garn er købt hos Yarnfreak.

Jeg har brugt garnet som Yarnfreak anbefaler; Peruvian Highland Wool, et dejligt tykt uldgarn i flere skønne farver. Hvis du ikke kender Yarnfreak vil jeg anbefale, at du kigger forbi  hjemmesiden, der er fyldt med opskrifter og lækkert garn. Derudover har ejeren bag Yarnfreak en blog, hvor hun lægger ud gode tips og idéer.

Clutchen er hæklet i jacquard, som er en speciel teknik, hvor det garn du ikke bruger bliver hæklet med, i stedet for at danne lange tråde på bagsiden. Teknikken gør også at det du hækler bliver meget fast og tykt.

Jeg blev så tilfreds med clutchen, at jeg endte med at hækle endnu en, dog i en lidt mindre størrelse. Denne blev julegave til en af mine skønne veninder.

Jeg har syet lynlås og foer i clutchene, noget der var meget mere svært end jeg lige tænkte det skulle være! Men efter en del prøving og fejling endt jeg med at få et ret godt resultat (hvis jeg selv skal sige det).

Leopard Clutch 2Det var så julegaverne fra 2013 og jeg har helt klart lært, at jeg skal starte meget tidligere med julegaverne i år 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.