Ice Age – hue med snoninger

Denne hue blev julegave til en af mine veninder. Jeg er vild med strik med snoninger og denne syntes jeg passede perfekt til veninden.
Hue med snoninger Huen er strikket i Drops Lima på pinde nr. 4 og opskriften er fra Garnstudio. Drops Lima er et 4-tråds garn i en blanding af uld og alpacca og det passer perfekt til udendørstøj. Jeg har tidligere strikket både sweatre og huer med garnet og jeg bliver altid fornøyd med resultatet 🙂


3 thoughts on “Ice Age – hue med snoninger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.