Arne og Carlos’ sweater med hjerter

Endelig blev den færdig!
Arne & Carlos SweaterSweateren med hjerter har jeg haft lyst til at strikke lige siden jeg så den første gang. Den er simpelthen så smuk og jeg elsker den ene mønsterrække med hjerter. Opskriften er fra Arne og Carlos’ nyeste bog, Strik fra Setesdal. Fra den samme bog, har jeg strikket Bamsen, De lange, varme sokker og Grydelapper i dobbeltstrik. Hjertesweateren er strikket i Mitu Alpakka fra Rauma Garn, totalt favorit-sweater-garn. Det er første gang jeg bruger Mitu, men tror bestemt ikke det er sidste gang.

Arne & Carlos Sweater

Sweateren startede jeg på en gang i efteråret, men den blev lagt til side, da julen nærmede sig med stormskridt og jeg fik travlt med de hjemmelavede julegaver. Derfor tog jeg sweateren med hjem på juleferie. Optimistisk som jeg er, tænkte jeg, at jeg kunne få den færdig så mor kunne hjælpe med monteringen. Måske strikker jeg hurtigt, men en halv bol samt to ærmer kunne jeg altså ikke nå på de 5 dage jeg var hjemme. Så sweateren blev med tilbage til Danmark, ikke færdigstrikket, men godt på vej.

Sweateren blev færdigstrikket, delene passede perfekt hver for sig og jeg gik glad i gang med at finde gode vejledninger til monteringen. Jeg har ikke prøvet det før, og som de fleste andre monteringsjomfruer, var jeg en smule nervøs for at sy og klippe i sweateren. Heldigvis er der hjælp at hente og jeg endte med at følge denne vejledning. Der findes mange vejledninger på diverse strikkesider og strikkeblogger, så søg lidt rundt og find en du synes du kan bruge.

Med god hjælp fra vejledningen fik jeg monteret ærmerne. Derudover skulle der klippes op til halsen, samles masker op og strikkes vrangbord. Også dette gik overraskende fint og efter en del damp var sweateren klar til at tages i brug. Jeg er strålende tilfreds med resultatet og min debut med monteringen.

Arne & Carlos Sweater


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.