Den smukkeste babykjole

Jeg er så vild med denne kjole. Og endnu mere vild med den lille pige der har den på!

SAMSUNG CSC

Kjolen er strikket efter en opskrift i magasinet Sallys. Jeg har, for en gangs skyld, brugt præcis det anbefalede garn, da jeg simpelthen syntes det var den smukkeste blå farve. Kjolen har bærestykke, som er strikket i smock og jeg skal ærligt indrømme, at det var noget svært at lure det der smock. Efter en del prøvning og mislykkede forsøg, knækkede jeg smock-koden og pindene dansede derudaf. Sådan næsten i alle fald.

Strikkekjole_smock

Det viste sig, at kjolen var en lille smule for lille i skulder-halspartiet, så jeg endte med at tage op en del omgange og afslutte kjolen tidligere end opskriften sagde. Kjolen endte med at passe perfekt og jeg håber, håber, håber, at Mikro-Strikzilla også kan passe den til efteråret.

Kjolen er strikket i Baby Silk fra Du Store Alpakka på pinde nr. 3.0.


2 thoughts on “Den smukkeste babykjole

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.