Krise i Strikzillaland og lidt om uldvask

I morges vågnede vi op til en lille pige, som havde haft en hård nat. Hun havde kastet op i sengen, på sengeranden, på dynen og på Ivar! Ivar er mikro-Strikzillas bedste ven og i morges var han altså fuld af bræk. Ivar er en sart lille sjæl, strikket i uld som kun kan håndvaskes og fyldt med uld, som hellere ikke har godt af en tur i vaskemaskinen. Efter nøje overvejelser blev vi alligevel enige om, at vi var nødt til at give vaskemaskinen et forsøg.

IMAG0347

Ivar fik vores bedste svømmebriller på og vi krydesde fingre og tær for at han skulle overleve svømmeturen. En time senere fandt vi en gennemblød, men ren og glad Ivar.

Jeg er altid nervøs for at vaske uld i maskinen og indtil for nyligt har jeg vasket det meste for hånd. Det er besværligt og tidskrævende at håndvaske, så jeg er meget glad for, at jeg nu stoler fuldt og fast på vaskemaskinens uldprogram. Jeg sætter den som regel på det kolde udlprogram (15 grader) og indtil videre har alt vores uldtøj (og uldbamser) overlevet.

Og hvis nogle (bedsteforældre) sidder og tænker på, hvordan det går med mikro-Strikzilla, så har hun haft en super dejlig dag 🙂

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.