Studenterabe

De hæklede aber, inspireret af Kay Bojesens træabe, er ingen nyhed og behøver nok ikke den store introduktion. Skulle du alligevel have lyst til at læse lidt om historien bag aben kan du klikke lige her, hvor du i øvrigt også finder link til opskriften.

SAMSUNG CSC

Min mands lillesøster blev student for nogle uger siden og jeg hæklede derfor den lille abe til hende. Min abe er hæklet i uldgarn, Eco Baby Wool, jeg synes det er meget pænere og holder bedre end bomuldsgarn! Eco Baby Wool bruger jeg også til de små hæklede dyr. Absolut et af mine favoritgarn til små hækleprojekter 🙂

SAMSUNG CSC

En ægte student skal selvfølgelig have en hue. Min hue er hæklet efter inspiration fra denne hue. Mandens lillesøster skal i forsvaret efter sommer og derfor hæklede jeg også en lille militærhue til aben.

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.