Regnbuefugle (og lidt om strikkefasthed)

Disse to søde, små fugle er kommet af pindene og er fløjet afsted til sine nye ejere.

De to fugle er strikket effter grundopskriften i Arne og Carlos fuglebog. De er strikket i restegarn fra en sweater som jeg glæder mig meget til at vise – den er nemlig ret vild. Jeg har tidligere strikket flere af de små fugle kig lige her, her eller her.

Og til sidst lidt om strikkefasthed: Fuglen til venstre er strikket på pinde nr. 2.0 og den til højre på pinde nr. 2.5. I dette tilfælde betyder pindestørrelsen kun at den ene fugl er lidt større end den anden. Men hvis man nu strikkede en sweater ville størrelsen ændre sig meget hvis man valgte den forkerte pindestørrelse. Så blot en lille reminder (også til mig selv): husk strikkeprøve(r) og huske strikkefastheden 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.