Blåmejse og fototelt

For nogle uger siden havde jeg fødselsdag – hurra for mig. En af gaverne jeg fik var et fototelt. Det er helt genialt! Fototeltet har indebygget lys og passer perfekt til at tage billeder af små strikkede og hæklede ting. Jeg ville gerne teste teltet lidt ud og fik øje på en af mine små fugle, som jeg ikke tidligere har vist her på bloggen. Jeg tog derfor en del billeder af den søde, lille blåmejse.

SAMSUNG CSC

Jeg er imponeret over, hvor nemt det er at få et godt billede. Og med det indebyggede lys er jeg ikke afhængig af solens lys og kan tage billeder akkurat når det passer mig. Jeg har tidligere brugt meget lang tid på at få taget billeder til bloggen – nu er det blevet meget, meget nemmere.

Den lille blåmejse er strikket efter opskrift fra Arne og Carlos bog Fugle – farverige og fantasifulde. Jeg strikekde den for et par år siden, sammen med ret mange andre fugle. Nogle af dem har jeg tidligere skrevet om, her og her.


One thought on “Blåmejse og fototelt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.