Og julen varer lige til påske…

i alle fald her i Strikzillaland. Julepynten hænger stadig oppe og vi holdt den sidste “juleaften” i weekenden, sammen med mine forældre. Som nævnt strikkede og hæklede jeg en del julegaver i år og nu er det vist på tide at vise jer noget af det jeg fik lavet.

DSC_6644.jpg

Det søde lille juletræ står hos min søster og kæresten og er smukt pyntet med fugle og nisser. Fuglene er strikket efter opskrift fra Arne og Carlos nyeste bog; Fugle, som jeg tidligere har skrevet om her. Jeg havde svært ved at finde det rigtige garn til de mønstrede fugle, men efter en del søgning, fandt jeg det perfekte garn; Arwetta fra Filcolana. Garnet er blanding af merinould og nylon og findes i mange farver.

Der hænger også to små nisser, som er hæklet efter en opskrift fra Kreamania. Du kan finde opskriften lige her. Nisserne var både sjove og nemme at hækle og jeg er vild med det enkle udtryk.

Nu vil jeg gå i gang med at pakke julen ned og glæde mig over, at der er et år til næste gang 🙂

Tak til onkel fotograf for det fine billede af juletræet.

 


3 thoughts on “Og julen varer lige til påske…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.