Strikzillas restegarnprojekt #3

Så er vi nået til Marts’ sidste dag og der er tid til status på mit restegarnprojekt. Jeg har lige vejet mit garn og resultatet var en lille smule nedslående; 121 g er forsvundet fra mine kasser. Det er ikke meget! Men marts måned er også blevet brugt til små, som i virkelig små, projekter:

  • Hæklede vatrondeller (16 stk.)
  • Hæklet påskepynt (7 stk. høner/haner)
  • Strikkede påskeæg (3 stk.)
  • Hæklet potteplante-blomst (1/2)

Så selv om der ikke er forsvundet så meget garn, har jeg faktisk lavet ret mange ting. En del af det er gaver og derfor vil jeg først skrive om dem når de er afleveret. De hæklede vatrondeller kommer der et eget indlæg om lige om lidt.

Listen for april måned:

  • Hækle potteplante-blomsten færdig (der mangler kun to blomsterblade + montering)
  • Karklude
  • Kjole/nederdel til mikroen
  • Lampeskærm (er på listen for 3. gang. Den skal laves. Nu. Den er altså virkelig fin.)

Listen er en del kortere end de tidligere gange, men jeg er sikker på der dukker flere ting op undervejs.

I min søgning efter opskrifter med restegarn, faldt jeg over denne sjove plakat:

JMills_my_stash

Jeg synes den beskriver mit (og sikkert mange andres) forhold til vort garn ret så præcist 🙂 Plakaten kan købes lige her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.