Strikket armbånd!

Mit restegarnprojekt medfører at jeg får lavet nogle ting jeg normalt ikke ville lave. Som de her armbånd!

bracelet_1b

Armbåndene er inspireret af Olga Jazzys strikkede halskæde. Jeg er vild med halskæden, men var 100 % sikker på, at jeg aldrig ville få det brugt. Et armbånd er, i alle fald for mig, lidt mere anvendeligt og jeg har allerede brugt mit en del gange.

Armbåndet er sjovt at strikke og det tager ikke særligt lang tid. Jeg var tilfreds med mit grå armbånd, som er strikket i Drops Lima på pinde nr. 3.5, men tænkte at armbåndet ville blive enda pænere i en smallere udgave. Jeg strikkede derfor dette gule armbånd i Arwetta fra Filcolana, på pinde 2.0.

bracelet_2a

Jeg blev meget tilfreds med det smalle, gule armbånd og det er derfor sendt af sted til en af mine ynglingspersoner.


One thought on “Strikket armbånd!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.