Winter Hug

Jeg er så tilfreds med denne nederdel og kan nesten ikke vente på, at det bliver juleaften, så mikroen kan pakke den ud! Mikroen elsker kjoler, nederdeler og Frost, ja hun minder sgu om en helt almindelig 3-årig pige 🙂 Jeg synes denne nederdel kombinerer hendes favorit-ting på en rigtig god måde (og blå er hendes yndlingsfarve).

SAM_4009

Nederdelen er strikket i Drops Merino Extra Fine på pinde nr. 4.0 og 4.5. Opskriften er fra Garnstudio og hedder oprindeligt Sunny Hug, jeg syntes dog Winter Hug var mere passende til min blå udgave.

Bindebåndet er lavet af to tråde Merino Extra Fine + en tråd sølv effektgarn. I øvrigt forsøgte jeg at implementere effektgarnet flere stede i nederdelen, det blev bare ikke specielt vellykket. Så den sidste del af nederdelen er strikket x antal gange med forskellige garnkombinationer, indtil jeg gav op og strikket den uden effektgarnet. Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg så, at det faktsik var ret vellykket med effektgarnet i bindebåndet.

I morgen er det juleaften og jeg kan kun håbe, at mikroen er lige så vild med nederdelen som jeg er!


2 thoughts on “Winter Hug

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.